ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύσταση προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μεταξύ Λιακωτού, Κάτω Πευκενέα, Χάνι Δερβένι και Ι.Μ. Αγ. Ιερόθεου, να απομακρυνθούν από τις οικίες τους μέσω των επαρχιακών οδών προς Μέγαρα, απευθύνει η Πολιτική Προστασία.
Συγκεκριμένα, σε νέο μήνυμα που εστάλη μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συστήνει την προληπτική απομάκρυνση των πολιτών στις παραπάνω περιοχές, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει από χθες στην ευρύτερη περιοχή Σχίνου Κορινθίας και λόγω της αναμενόμενης ραγδαίας ενίσχυσης των ανέμων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Νωρίτερα ο κ. Χαρδαλιάς είχε προειδοποιήσει πως η νύχτα θα είναι δύσκολη για την περιοχή καθώς το μέτωπο είναι ιδιαίτερα μεγάλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-Ομιλία υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή
- Αργυρούπολη: 59χρονος άνδρας έβγαλε τσεκούρι σε καυγά στο δρόμο
- O Γιάννης Μώραλης στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασία
- Θεσμική απάντηση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις: Κοινός Κώδικας Δεοντολογίας Δικαστών και Δικηγόρων τώρα