ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός είναι, έπειτα από επτά ημέρες νοσηλείας, ο 22χρονος που κατάπιε ένα μπέργκερ χωρίς να το μασήσει, λόγω ενός επικίνδυνου challenge που επιχείρησε στο Κορωπί.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 22χρονος πνίγηκε, καθώς έφραξαν οι αεραγωγοί του και στη συνέχεια κατέρρευσε. Σύμφωνα με φίλους του, ο νεαρός πανικοβλήθηκε και λίγο αργότερα κατέρρευσε, ενώ δεν ανέπνεε για περισσότερα από δύο λεπτά.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο νεαρός νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέρρευσε.
Η κατάσταση του 22χρονου είχε θεωρηθεί μη αναστρέψιμη από την αρχή και είχαν ενημερωθεί και οι γονείς. Η επί χρόνια πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση, είχαν φράξει οι αεραγωγοί. Έγιναν μεγάλες προσπάθειες από το νοσοκομείο. Δυστυχώς η κατάληξη δεν ήταν καλή».
Διαβάστε επίσης:
ΜΕΘ: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος μετά από επικίνδυνο challenge με αμάσητο μπέργκερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον έπιασαν οι έξυπνες κάμερες να τρέχει με 210 χλμ. μέσα στη Lotus του
Σύγκρουση δύο τρένων στην Τσεχία – Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός κούρσας ο Παύλος Πολάκης για την Κοινοβουλευτική Ομάδα – Προβάδισμα Δούρου για την ηγεσία
- Reuters: Οι επιφυλάξεις της Αθήνας που έβαλαν «stop» στο 21ο πακέτο ρωσικών κυρώσεων – Κίνδυνος στην παγκόσμια αγορά LNG
- ΕΥΑΘ: Στις 25 Αυγούστου η αποκοπή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή – Από 1η Σεπτεμβρίου η πληρωμή
- Χρηματιστήριο: Γιατί οι μετοχές της Αγροτικός Οίκος Σπύρου βρίσκονται κλειδωμένες στο +60%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.