ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου ενός άνδρα 51 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, στον Κορυδαλλό, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας σε εταιρεία μεταφορών, στην οδό Δερβενακίων.
Όπως υποστήριξε η κόρη του άνδρα 51 ετών μιλώντας στην αστυνομία, ο πατέρας της τής τηλεφώνησε στις 02.40 τα ξημερώματα αναφέροντας της ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.
Η ίδια που έσπευσε στο σημείο είπε ότι τον βρήκε χτυπημένο και δεμένο.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.
Τα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζένσεν Χουάνγκ (Nvidia): Εύλογες και βιώσιμες οι δαπάνες 650 δισ. δολαρίων των Big Tech στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ανέκαμψε ο χρυσός με άνοδο κοντά στο 4% την Παρασκευή – Στο +2% τα εβδομαδιαία κέρδη
- Νέα απάτη με SMS για δήθεν «επίδομα θέρμανσης» – Η προειδοποίηση της ΕΛΑΣ
- Wall Street: Ο Dow Jones έσπασε το όριο των 50.000 μονάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.