ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη ζωή του έχασε ένας από τους εργάτες στο υπό κατασκευή νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, επί της οδού Φωκών.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από σκαλωσιά από ύψος τριών-τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Τον άτυχο εργάτη ανέσυραν οι πυροσβέστες (δέκα με τρία οχήματα) που έφθασαν στο σημείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμος σε πτήση από Κολονία για Θεσσαλονίκη-Χτυπήθηκε από κεραυνό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 ανατριχιαστικά video που τραβήχτηκαν από κάμερες αυτοκινήτων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο Φάνης Κακριδής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η καθοριστική συμβολή της Παθολογίας στη σύγχρονη υγεία
- Softweb: Διοικητικές μεταβολές στο πλαίσιο ένταξης της Alphabit – Πρόεδρος και CEO o Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος
- Στάρμερ: Πιέσεις σε στερλίνα και gilts από την υπόθεση Μάντελσον – «50-50» οι πιθανότητες αποχώρησης
- Τραμπ: Η δουλειά του προέδρου είναι η πιο επικίνδυνη στον κόσμο, ανησυχώ για την ασφάλειά μου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.