ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 35χρονος εργάτης που εργαζόταν στην περιοχή της Μεσαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr, ο 35χρονος αλλοδαπός εργαζόταν σε χωράφια στην περιοχή Ζαρός, όταν ξαφνικά τον καταπλάκωσε βράχος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια.
Αμέσως ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας. Οι γιατροί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΠαΓΝΗ.
Στη διαδρομή υπέστη ανακοπή με τον γιατρό και τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 35χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο.
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί προκειμένου να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντινούπολη: Στους 17 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός 40χρονος άνδρας από πτώση στις γραμμές του μετρό Ομόνοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Οι πληρωμές προς τους αγρότες θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό
- Μητσοτάκης: Η Θράκη μετατρέπεται σε διεθνές ενεργειακό κέντρο – Αποδείξαμε ότι ασκούμε αποτελεσματική ενεργειακή διπλωματία προς όφελος των εθνικών συμφερόντων
- Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης
- Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Στη βίλα του Μπέζος για το πάρτι της Κρις Τζένερ