• Κοινωνία

    Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλάνιο

    • NewsRoom
    Κάσια Γκαλάνιο, πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

    Κάσια Γκαλάνιο, πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ


    Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών βρέθηκε στο σπίτι της στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλάνιο.

    Ισπανοί αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα της στο κρεβάτι, χωρίς να φέρει σημάδια σωματικής βίας.

    Η Κάσια Γκαλάνιο ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου δισεκατομμυριούχου Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι, θείου του σημερινού εμίρη του Κατάρ.

    Παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν τρεις κόρες. Όπως είχε γίνει γνωστό η 45χρονη γυναίκα έδινε δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους, για περισσότερα από 15 χρόνια.

    Τον είχε κατηγορήσει ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία από τις τρεις κόρες τους, ωστόσο, ο ίδιος το αρνείται. Την καταγγελία ερευνούν οι εισαγγελικές Αρχές στο Παρίσι.

    Από την πλευρά του, εκείνος την κατηγορούσε για αλκοολισμό, ενώ έκανε λόγο και για ψυχολογικά προβλήματα.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by @kashounia

    Γεννημένη στο Λος Άντζελες, η Γκαλάνιο ήταν πολωνικής καταγωγής και έμενε σε ένα από τα σπίτια του ζευγαριού στη Μαρμπέγια.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by @kashounia

    Υπερβολική δόση ναρκωτικών το πιθανότερο σενάριο

    Αστυνομικοί που βρήκαν νεκρή την Γκαλάνιο στο διαμέρισμά της στην Ισπανία λένε, σύμφωνα με τη Le Parisien, ότι δεν βρήκαν σημάδια πάλης ή βίας με το πιθανότερο σενάριο να μιλά για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

    Την αστυνομία ενημέρωσε η μεγαλύτερη κόρη της από το Παρίσι, όπου ζει, καθώς δεν είχε μπορέσει να επικοινωνήσει για ημέρες με τη μητέρα της με την El Pais να περιγράφει ότι η έφοδος των αστυνομικών έγινε περίπου στις 8 το πρωί της Κυριακής.

    Σύμφωνα με τη Le Parisien, στις 19 Μαΐου δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα επιμέλειας που είχε καταθέσει η Γκαλάνιο, η οποία είχε περάσει αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο με γαλλικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για νευρικό κλονισμό που είχε υποστεί.

    Αυτός ήταν ο λόγος που ο δικαστής αποφάσισε η υπόθεση να εκδικαστεί όταν θα υπάρξει μια ψυχολογική εκτίμηση της 45χρονης προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις συνθήκες που επικρατούν στην οικογένεια.

    Τα δύο από τα παιδιά της 45χρονης με τον πρίγκιπα ζούσαν αρχικά με τον πατέρα της πριν αποφασίσουν να μετακομίσουν στην Ισπανία στο πλευρό της μητέρας τους, η οποία κατήγγειλε ότι κάποια στιγμή ο πατέρας τους αποφάσισε «να τους αποκόψει για λόγους τιμωρίας».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by @kashounia

    Το τρίτο παιδί του ζευγαριού, μια 15χρονη κοπέλα ζει με τον πατέρα της σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο Παρίσι μετά την εξορία που επιβλήθηκε στον 73χρονο ύστερα από πραξικόπημα που οργάνωσε ο ετεροθαλής αδερφός του, το 1995.

    Σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram είχε κατηγορήσει εκ νέου τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση της κόρης τους από τον ίδιο γράφοντας ότι «τα παιδιά δεν θα πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζονται ως πιόνια όταν οι γονείς τους δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by @kashounia

    Διαβάστε επίσης:

    Οι BTS στον Λευκό Οίκο: Τι συζήτησαν με τον Τζο Μπάιντεν



    ΣΧΟΛΙΑ