ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεφώσεις αναμένονται τη Δευτέρα, ενώ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως μετά το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Βόρειο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και μικρή άνοδο στο Ιόνιο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 15, στη Θεσσαλία από 5 έως 16 βαθμούς, στην Ήπειρο από 3 έως 15, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο από 6 έως 19, στην 3 έως 16, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο από 6 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 20, στα νησιά Αιγαίου από 8 έως 20 και στην Κρήτη από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοανατολικοί 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοανατολικοί και από το μεσημέρι ανατολικοί 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και από το μεσημέρι 3 έως 5 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μετά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους ίδια έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος για υπόθεση Πάτρας: Θα ελεγχθεί ό,τι και όποιος εμπλέκεται
Πυρκαγιά στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά – Άμεση κατάσβεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Βρεττού: Η πρωτοφανής επιτυχία της ΑΜΚ ορόσημο για την αναπτυξιακή πορεία της Credia Bank
- Ηλεκτρική ενέργεια: Παρεμβάσεις ΕΕ στο κόστος ρύπων για να περιοριστεί ο αντίκτυπος του πολέμου στις τιμές
- Μακρόν: Αντιπαρέβαλε στο Τόκιο την «προβλεψιμότητα» της Ευρώπης με το «απρόβλεπτο» των ΗΠΑ
- CrediaBank: Στα 1,135 εκ. ευρώ η προσφορά για την ΑΜΚ – 3,8 φορές η υπερκάλυψη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.