ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις, ενώ σποραδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στο Ιόνιο, στα δυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου.
Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί, αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία, σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 4 έως 16, στη Στερεά Ελλάδα από 5 έως 18, στην Πελοπόννησο από 5 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 14, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά τμήματα, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: 230 επενδυτικά σχέδια άνω των 2 δισ. ευρώ και 91 στρατηγικές επενδύσεις σε εξέλιξη – Το σχέδιο για τη νέα βιομηχανική Ελλάδα
- ΓΑΙΑΟΣΕ: Νέα προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον διαγωνισμό για την εκμίσθωση καντίνας στον Σταθμό Λαρίσης
- Spitogatos: Σε ανοδική τροχιά οι ζητούμενες τιμές κατοικιών και το 2ο τρίμηνο του 2026, με πιο ήπιους ρυθμούς
- Άκαρποι οι πλειστηριασμοί δύο ακινήτων του ιδρυτή της Neoset Κωνσταντίνου Αλεξανδράκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.