• Κοινωνία

    Νέες επιθέσεις στα Εξάρχεια κατά αστυνομικών

    • Newsroom
    εξαρχεια


    Άλλη μια νύχτα επιθέσεων έζησε η πολυτάραχη περιοχή των Εξαρχείων το βράδυ της Τετάρτης, όταν άγνωστοι δράστες βγήκαν από τα γύρω στενά, πέταξαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς και διέφυγαν δίχως να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

    Το περιστατικό της καταδρομικής επίθεσης κατά των διμοιριών των ΜΑΤ έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.

    Το τελευταίο διάστημα, οι επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή έχουν αυξηθεί, με τα επεισόδια να τείνουν να γίνουν καθημερινά. Μάλιστα, την προχθεσινή νύχτα, σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό, με αγνώστους που επιτέθηκαν στο Α.Τ. Εξαρχείων, προκαλώντας ζημιές σε ένα όχημα της αστυνομίας.

    Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της πορείας αλληλεγγύης από αντιεξουσιαστές για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με δύο βόμβες μολότοφ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, οι οποίες κατέληξαν στο οδόστρωμα. Σημειώνεται ότι στο σημείο βρισκόταν διμοιρία των ΜΑΤ που απώθησε τους κουκουλοφόρους και τους έτρεψε σε φυγή στα γύρω στενά.



    ΣΧΟΛΙΑ