• Κοινωνία

    Νέα τροπή στην υπόθεση του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα – Κατάθεση μαζί με τον πατέρα του δίνει ο αδερφός του

    • Λέλα Βόρρη


    Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου στη Μάνδρα Αττικής. Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο, σήμερα το απόγευμα στη περιοχή με εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και βιοτεχνίες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος είχε πάει μαζί με τον μικρότερο αδερφό του να βοσκήσουν πρόβατα. Οι δύο νεαροί δεν απαντούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που έκανε την οικογένεια να τους αναζητήσουν χωρίς ωστόσο να βρεθούν ίχνη τους με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

    Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν, τελικά, να εντοπίσουν τον 17χρονο νεκρό, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είχε κατεβασμένο το παντελόνι του. Το 17χρονο αγόρι βρέθηκε από έναν περαστικό στην ερημική περιοχή.

    Δίπλα στη σορό του νεαρού θύματος εντοπίστηκε ένας κάλυκας, ενώ ο άτυχος νέος φέρεται να έφερε  τραύμα στο πίσω μέρος της πλάτης του από καραμπίνα.

    Εμφανίστηκε ο 14χρονος αδερφός του

    Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η υπόθεση πήρε νέα τροπή, αφού ο 14χρονος αδελφός του θύματος (ο οποίος παρέμενε άφαντος στην αρχή και αναζητούταν από την Αστυνομία) εμφανίστηκε τελικά ενώπιον των Αρχών και καταθέτει μαζί με τον πατέρα του.

    Το 17χρονο θύμα είναι ένα από τα εννέα παιδιά της οικογένειας.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

    Διαβάστε επίσης

    Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έγραφε πως είναι 20 ετών» λέει ο δημοσιογράφος που μίλησε μέσω Blindchat



    ΣΧΟΛΙΑ