• Κοινωνία

    Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας – Τι αποκαλύπτει στενή φίλη της (video)

    • NewsRoom


    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από τα Βαρβάσαινα του Πύργου, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία, εξαιτίας και του σημειώματος που βρέθηκε στο χώρο μετά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, αμφισβητώντας το ενδεχόμενο αυτοχειρίας και θεωρούν ότι ο θάνατος της κοπέλας σχετίζεται με υπόθεση σατανισμού.

    Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν νέα στοιχεία για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας. Μάλιστα, σε δημοσιογράφο της εκπομπής μίλησε μια φίλη της, η οποία έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους φόβους των γονιών της άτυχης 22χρονης για επαφές με σατανιστές και την επαφή της με τον σατανισμό.

    «Δεν είναι αυτοκτονία, είναι έγκλημα που το σκηνοθέτησαν ώστε να φανεί αυτοκτονία. Το κορίτσι μου δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν στοιχεία που συλλέγουμε συνεχώς κι άλλα. Υπάρχουν ντοκουμέντα που παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές. Αναζητούμε πρόσωπα», δήλωσε  ο πατέρας της 22χρονης Αρετής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Τι βρήκε η οικογένειά της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονης φοιτήτριας – Τι καταγγέλλει η οικογένεια



    ΣΧΟΛΙΑ