ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνείται τις κατηγορίες ο 30χρονος που φέρεται να έριξε τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ από το μηχανάκι στα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη και συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού.
Ο δικηγόρος του 30χρονου Παύλος Σαράκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει πως ο πελάτης του βρισκόταν στην Δυτική Αττική τις επίμαχες ώρες και πως η εμπλοκή του στην υπόθεση είναι αποτέλεσμα καταγγελίας ενός προσώπου με το οποίο έχει σοβαρές οικογενειακές διαφορές.
Οπως υποστηρίζει δε ο “ισχυρισμός” του εντολέα του “θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους”.
Τέλος ο Παύλος Σαράκης, ενημερώνει πως η απολογία του εντολέα του έχει ορισθεί για το Σάββατο 13/03 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η κυβέρνηση Τραμπ μήνυσε το Χάρβαρντ – «Δεν προστατεύει τους Εβραίους και Ισραηλινούς φοιτητές»
- Βρετανία: Ενέκρινε τη χρήση βάσεών της στη χώρα από τις ΗΠΑ για να πλήξουν πυραυλικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
- Μνημόνιο ΥΠΕΞ-ΕΚΠΑ-Enterprise Greece για εξωστρέφεια επιχειρήσεων
- Προς την τέταρτη εβδομάδα οδεύει η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Οι ΗΠΑ στέλνουν χιλιάδες πεζοναύτες στην περιοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.