• Κοινωνία

  Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. έως την Παρασκευή 17/5

  • NewsRoom
  Νέα Οδός

  Νέα Οδός


  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ισχύουν από σήμερα και έως την Παρασκευή στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Νέας Οδού.

  Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:00, θα ισχύσουν από το 93,21ο χλμ. έως και το 95,7ο  χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  Α ΦΑΣΗ: Ασφαλτικές Εργασίες από το 93,21ο χλμ. έως το 93,3ο χλμ. στην περιοχή της Plaza του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων (ΜΣΔ) Θηβών, καθώς και από το 93,3ο χλμ. έως το 95,7ο χλμ. στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

  Αναλυτικότερα, από το 93,21ο χλμ. έως και το 93,3ο χλμ. θα ισχύσει αποκλεισμός των 3 δεξιά λωρίδων εξυπηρέτησης καθώς και του δεξιά τμήματος της Plaza του ΜΣΔ Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

  Από το 93,3ο χλμ. έως και το 95,7ο χλμ. θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λ.Ε.Α. Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και από τις εναπομένουσες λωρίδες εξυπηρέτησης του ΜΣΔ Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. 

  Β ΦΑΣΗ: Ασφαλτικές εργασίες από το 93,21ο χλμ. έως και το 93,3ο χλμ. στην περιοχή της Plaza τους ΜΣΔ Θηβών, καθώς και από το 93,3ο χλμ. έως και το 95,7ο χλμ. στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

  Συγκεκριμένα, από το 93,21ο  έως και το 93,3ο χλμ. θα ισχύσει αποκλεισμός των 2 αριστερά λωρίδων εξυπηρέτησης καθώς και του αριστερά τμήματος της Plaza του ΜΣΔ Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

  Από το 93,3ο χλμ. έως και το 95,7ο χλμ. θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

  Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και από τμήμα της Λ.Ε.Α., αλλά και από τις εναπομένουσες λωρίδες εξυπηρέτησης του ΜΣΔ Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. 

  Η Νέα Οδός ενημερώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. 

  Παράλληλα, ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

  Διαβάστε επίσης: 

  Καιρός: Βροχές σήμερα – Κύμα ζέστης στο τέλος της εβδομάδας

  Συνελήφθη ο «Σκορπιός» – Πώς εντοπίστηκε ο διαβόητος διακινητής μεταναστών μετά από συνέντευξη στο BBC

  Θεσσαλονίκη – οπαδική βία: Άφησαν αιμόφυρτα δύο άτομα που έκαναν τζόκινγκ  ΣΧΟΛΙΑ