• Κοινωνία

    Νέα Υόρκη: Σκηνές χάους προκάλεσε γνωστός influencer – Έταξε δωρεάν PlayStation

    • NewsRoom
    Μανχάταν: Σκηνές χάους προκάλεσε γνωστός influencer - Έταξε δωρεάν PlayStation

    Πηγή: MEGATV


    Πανικός επικράτησε σε πάρκο του Μανχάταν την Παρασκευή 4 Αυγούστου, για ένα giveaway του γνωστού influencer, Kai Cenat.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός streamer, που μετρά πάνω από 20 εκατομμύρια followers στα social media, ανακοίνωσε στο κοινό του ότι θα δώσει δωρεάν πέντε παιχνιδοκονσόλες, υπολογιστές, μικρόφωνα και άλλα αξεσουάρ gaming στο Union Square Park.

    Μέσα σε λίγα λεπτά, πάνω από 1000 νεαροί συγκεντρώθηκαν στο σημείο, στην καρδιά του Μανχάταν και η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα, καθώς οι νεαροί άρχισαν να τσακώνονται, να χτυπιούνται και να εκτοξεύουν αντικείμενα ο ένας τον άλλον.

    Μάλιστα, κάποιοι είχαν μαζί τους και πυροτεχνήματα, τα οποία εκτόξευσαν κατά των αστυνομικών, που έσπευσαν στο πάρκο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Άλλοι έστησαν οδοφράγματα με κάδους και άλλοι ανέβαιναν πάνω σε οχήματα.

    Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης κήρυξε κινητοποίηση «επιπέδου τέσσερα», που σημαίνει ότι περίπου 1.000 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στο σημείο.

    Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και από 60 άτομα συνελήφθησαν ενώ τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν.

    Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο Kei Cenat, ο οποίος θα κατηγορηθεί για υποκίνηση ταραχών και παράνομη συγκέντρωση, καθώς δεν είχε άδεια για το event.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 25χρονου με πλαστά χαρτονομίσματα

    Ο Τσιτσιπάς στον τελικό του «Los Cabos Open»

    Ουκρανία: Σε περιοχή πολεμικού κινδύνου έξι ρωσικά λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα



    ΣΧΟΛΙΑ