• Κοινωνία

    Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι ο Έλληνας, ο Αλβανός και 10 Κροάτες οπαδοί

    • NewsRoom


    Με τον 27χρονο Έλληνα και τον 22χρονο Αλβανό, που δήλωσαν «περαστικοί» από τον τόπο των επεισοδίων κατά την απολογία τους, ξεκίνησαν οι προφυλακίσεις κατηγορουμένων για το φονικό και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/8), που έχουν προσαχθεί στους τρεις ανακριτές από το πρωί. Ακολούθησαν οι προφυλακίσεις άλλων δέκα Κροατών, με το σύνολο να φτάνει στις 12.

    Στις απολογίες τους, υποστήριξαν κατά περίπτωση ότι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, ότι πήγαν να δουν τι γίνεται και δεν συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ άλλος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι σουγιάς που βρέθηκε επάνω του, ήταν για τη δουλειά του.

    Οι απολογίες των 30 πρώτων κατηγορουμένων είναι σε εξέλιξη και διεξάγονται παράλληλα ενώπιον τριών ανακριτών και μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί περίπου τα 2/3 εκ των 30 κατηγορουμένων. ‘Ολοι αρνούνται κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και στον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

    Διαβάστε επίσης

    Νέα Φιλαδέλφεια: «Είμασταν περαστικοί» δηλώνουν ο Έλληνας και ο Αλβανός κατηγορούμενος – «Πήγαμε να δούμε την προπόνηση της Ντιναμό», λένε οι Κροάτες

    Το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή

    Συνάντηση Μητσοτάκη με τους προέδρους UEFA, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού την Τετάρτη



    ΣΧΟΛΙΑ