ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ούτε στο Netflix δεν γίνονται αυτά». Σε αυτό το δηκτικό σχόλιο καταλήγει η ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του LSE Ηλία Μόσιαλου σχετικά με τις αλλαγές που γίνονται στο Βρετανικό υπουργείο Οικονομικών τους τελευταίους 4 μήνες.
Ο κ. Μόσιαλος ανάρτησε τις φωτογραφίες των τεσσάρων υπουργών που πέρασαν από το υπουργείο Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο και σημείωσε στο σχόλιό του.
«Όταν η ιδεολογία και η ανικανότητα των Συντηρητικών υπερβαίνουν και τα πιο ακραία όρια της φαντασίας. Ούτε στο Νέτφλιξ δεν γίνονται αυτά».
Δείτε την ανάρτησή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπενιαμίν Νετανιάχου: Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας
- Τραμπ: Επίθεση σε Ρεπουμπλικανό που αντιτάχθηκε στην επίθεση στο Ιράν – «Πήραμε τη βόμβα κατευθείαν από τα χέρια τους»
- Συρία: Καταδικάζουμε απερίφραστα την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό – Να αποδοθούν ευθύνες, ζητά το ΥΠΕΞ
- Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο καλούν το Ιράν να δεσμευθεί σε διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα
