ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα αγόρι 2 ετών και μία 37χρονη γυναίκα υπέκυψαν τελικά στα τραύματά τους, δύο ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό τους κατά την επίθεση του Αφγανού Φαρχάντ Ν. με αυτοκίνητο σε πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για διαδήλωση στο κέντρο του Μονάχου.
Ο 24χρονος Αφγανός συνελήφθη άμεσα και έχει ομολογήσει την πράξη του, η οποία, σύμφωνα με την αξιολόγηση της εισαγγελίας, είχε ισλαμιστικό κίνητρο.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.