Ένας αλλοδαπός στον οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος στη Μολδαβία, άνοιξε πυρ σήμερα μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου, ανακοίνωσε η αστυνομία της Μολδαβίας.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντιάνα Φέτκο, είπε ότι η αστυνομία βρισκόταν στο αεροδρόμιο και ότι οι πτήσεις καθυστερούν.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novoski, επικαλούμενο το Υπουργείο Εσωτερικών της Μολδαβίας, έκανε λόγο για δύο νεκρούς από το περιστατικό.
Διαβάστε επίσης:
Παράταση προθεσμίας για την αξιοποίηση 13 ακινήτων από την Attica Bank
Χάος στη Γαλλία: Διακοπή δημόσιων συγκοινωνιών μετά τις 21:00 ζητά η κυβέρνηση
HSBC: H Ελλάδα συνεχίζει να ανακάμπτει – Τι βλέπει για οικονομία, επενδυτική βαθμίδα και χρέος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.