• Κοινωνία

    Μητροκτονία στο Μενίδι: Η μητέρα είχε ειδοποιήσει συγγενή λίγο πριν πεθάνει από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του γιου της

    Ελληνική Αστυνομία

    Ελληνική Αστυνομία


    Σοκ έχει προκαλέσει το νέο άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μενίδι, όταν ένας 34χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τη μητέρα του

    Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος. Ο 34χρονος Έλληνας, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε σε κατάσταση πανικού κατά της μητέρας του.

    Ο φερόμενος ως δράστης μπήκε αργά χθες το βράδυ στο δωμάτιο της 54χρονης μητέρας του, στο σπίτι τους στο Μενίδι και της επιτέθηκε, κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο 34χρονος κατάφερε στην μητέρα του αρκετές μαχαιριές, με αποτέλεσμα εκείνη να υποκύψει στα τραύματά της, πριν προλάβει να φτάσει εκεί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να πέσει τελικά νεκρή από το χέρι του γιου της, σε ηλικία 54 ετών.

    Η άτυχη γυναίκα, πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή, πρόλαβε να ενημερώσει τηλεφωνικά συγγενή της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που συνέλαβε τον 34χρονο.

    Έτσι, λίγο αργότερα, στο σημείο όπου διαδραματίστηκε η οικογενειακή τραγωδία έσπευσαν αστυνομικοί, που συνέλαβαν τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

    Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα του 34χρονου και σύζυγο του θύματος να είναι αυτόπτης μάρτυρας όσων διαδραματίστηκαν στο Μενίδι. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, ο πατέρας του δράστη δεν ήταν εκεί όταν συνέβη το άγριο έγκλημα, περίπου στις 10 το βράδυ της Τρίτης.



    ΣΧΟΛΙΑ