• Κοινωνία

    Μυστήριο με τον θάνατο του νεαρού ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη-Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

    • NewsRoom


    Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεαρού ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

    Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα και με την υπόθεση ασχολήθηκε και το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη.

    Ο Στράτος Βαλσαμίδης βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Το μυστήριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν ο ιατροδικαστής θα πραγματοποιήσει την νεκροτομή στον άτυχο ηθοποιό και τότε αναμένεται να βγουν και τα ακριβή συμπεράσματα για τις συνθήκες του θανάτου του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή ανήμερα της γιορτής του.

    Τον νεαρό άνδρα αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» να έχει σοκαριστεί από τα τραγικά νέα.

    Από την περασμένη Παρασκευή είχαν χαθεί τα ίχνη του με την μητέρα του και την την αδερφή του έχουν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» για να τους βοηθήσει.

    Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός, Στράτος Βαλσαμίδης, παραμένουν αδιευκρίνιστες.

    Σοκαρισμένη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη που τόνισε. «Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε απόψε με τη μητέρα του και την αδερφή του. Έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και έχουμε εικόνες από βίντεο» τόνισε λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός. Μας ζήτησε η οικογένειά του να συνεχίσουμε την έρευνα γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του Στράτου και τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Θα τα δούμε όλα απόψε όπως και την έρευνα των ιατροδικαστών».

    Να σημειώσουμε πως μετά την εξαφάνιση του άνδρα, κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και είχε εκδοθεί silver alert.

    Σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ του Alpha διερχόμενοι στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων, είδαν τον άτυχο νεαρό «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και ειδοποίησαν τις Αρχές.

    Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

    «Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», κατέληξε.

    Μαρτυρία που έφτασε αργά τη νύχτα στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, σήμανε συναγερμό. Μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto του άτυχου νέου.

    Τραγική ειρωνεία αποτελούν τα όσα είχαν εκτυλιχτεί λίγη ώρα πριν τα ίχνη του ηθοποιού χαθούν. Ενώ οδηγούσε, το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, σχολίαζε τηλεφωνικά στη μητέρα του τις εξελίξεις στην υπόθεση που ερευνούσε το «Τούνελ». Ήταν το θρίλερ με τον νεκρό νέο Γιώργο Λυγερό και ο αγώνας της μητέρας του για να βρει την αλήθεια. Η σύμπτωση με την δική του ιστορία έτσι όπως εκτυλίχθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, σόκαρε τους τηλεθεατές.

    Η μητέρα του και η αδελφή του με ερασιτεχνικά βίντεο ανέδειξαν σημαντικές στιγμές τους προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αφού με τις τελευταίες μακάβριες εξελίξεις, μοιάζουν σημαδιακά.



    ΣΧΟΛΙΑ