ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο Μοναστηράκι.
Η ΕΛ.ΑΣ. ολοκλήρωσε τις έρευνες και αφού δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο, ο σταθμός τέθηκε ξανά στη διάθεση του κοινού.
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.:
Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Μοναστηράκι». Η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο των Γραμμών 1 & 3 του Μετρό, διεξάγεται πλέον κανονικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός του Μετρό στο Μοναστηράκι είχε εκκενωθεί μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.
Οι συρμοί του μετρό διέρχονταν κανονικά από τον σταθμό αλλά για λόγους ασφαλείας δεν πραγματοποιούσαν στάσεις.
«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως ο σταθμός “Μοναστηράκι” των Γραμμών 1 & 3 του Μετρό εκκενώθηκε, καθ’ υπόδειξη της ΕΛ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Οι συρμοί διέρχονται από το σταθμό, χωρίς να πραγματοποιούν στάση», ανέφερε η αρχική ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Λευκάδα: Φωτιά τώρα στο Πόρτο Κατσίκι
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα για πέντε περιφέρειες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Load Line Marine (Γιώργος Σουραυλάς): Πρόσθεσε το πλοίο Magnolia στον στόλο της εταιρείας
- Ιράν: Ο Πεζεσκιάν επαίνεσε τον Σάντσεθ για την άρνησή του στις ΗΠΑ, πριν ο Λευκός Οίκος αποκαλύψει πως η Ισπανία θα συνεργαστεί
- Λευκός Οίκος: Η Ισπανία θα συνεργαστεί με τον αμερικανικό στρατό
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί στο Ιράν, δεν θα διαπραγματευτούμε επιμένει η Τεχεράνη – Θα χτυπήσουμε πιο έντονα, απαντούν ΗΠΑ και Ισραήλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.