ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης προς τη χώρα μας αναμένεται από σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 05/04 αναμένεται νέο επεισόδια μεταφοράς Αφρικανική σκόνης προς τη χώρας μας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης εκτιμάται ότι θα διατηρηθούν αυξημένες έως και την Πέμπτη 07/04, ενώ από την Παρασκευή 08/04 θα υποχωρήσουν.
Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η διασπορά της σκόνης στην ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της Τρίτης 05/04.
Όπως φαίνεται περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν το Ιόνιο, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Νεφώσεις και αφρικανική σκόνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Αδιάκοπη η απόβαση μεταναστών από την Λιβύη – Σχεδόν 1500 αναζητούν στέγη, δεν ξέρουν πού να τους βάλουν
- Η τεχνητή νοημοσύνη συναντά την ιατρική πρακτική στο Ενδοσκοπικό Τμήμα του Metropolitan General
- Γιάννης Στουρνάρας: Η Ελλάδα καλύπτει το επενδυτικό της κενό
- Κυρανάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δέχθηκα επιθέσεις από βουλευτές για να παρατείνω το κτηματολόγιο, γιατί δεν ήξεραν πού είναι τα ακίνητα
