Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη στο κτήριο της Thai Airlines στο Μέιφερ του Λονδίνου με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν στο σημείο.
Συγκεκριμένα, ομάδα 60 πυροσβεστών και οκτώ πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται εκεί στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στο κτήριο της εν λόγω αεροπορικής.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής του Λονδίνου «η μισή πλευρά του κτιρίου από το ισόγειο ως και την οροφή δεν έχει καεί από τη φωτιά». Η πρώτη κλήση στο σημείο έγινε στην πυροσβεστική στις 16.00 το απόγευμα τοπική ώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.