• Κοινωνία

    Με κορονοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Εμφάνισε συμπτώματα

    • NewsRoom
    μητροπολιτης μορφου

    O Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος


    Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

    Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στον Alpha της Κύπρου. Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης τα συμπτώματα που έχει εμφανίσει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο, δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω.

    Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορονοϊού, το οποίο εν τέλει βγήκε θετικό.

    Σε σημερινή της ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου αναφέρει:

    «Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα.

    Δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19».

    Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Νεόφυτος αναφέρει: «Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει».

    Σημειώνεται ότι δεν είναι εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού, καθώς όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν δημόσια ενώπιων πιστών, ο κορονοϊός είναι «αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών και εκτρώσεων».

    «Τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλαμβάνω. Οι μαγιές όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Πρωτοφανή πράγματα. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο Θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

    Διαβάστε επίσης:

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα δήλωση που προκάλεσε μεγαλύτερη σύγχυση

    Πάτρα: Γέννησε πρόωρα 32χρονη έγκυος με κορονοϊό και διασωληνώθηκε (video)

    ΗΠΑ: Κατακόρυφη η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στα παιδιά από όταν άνοιξαν τα σχολεία



    ΣΧΟΛΙΑ