• Κοινωνία

    Φωτιά στο Μάτι: Προθεσμία για τον Σεπτέμβρη πήρε ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς

    Ο δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς


    Σε θέση κατηγορουμένου για αμέλεια και παραλείψεις που συνέβαλαν στην ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι και ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

    «Είναι πράγματα που έχουμε πει από την αρχή», σχολίασε φεύγοντας σήμερα από το ανακριτικό γραφείο, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και καταδεικνύουν την ολιγωρία Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας.

    Ο κ. Μπουρνούς, κληθείς να απολογηθεί στον ανακριτή, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 17 Σεπτεμβρίου.

    «Δεν μας δόθηκε το κατηγορητήριο, πήραμε προθεσμία να δούμε τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ανακριτής και θα τοποθετηθούμε στο μέλλον όταν λάβουμε γνώση. Για εμάς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο, προφανώς υπάρχουν για τον ανακριτή», δήλωσε ο επανεκλεγής δήμαρχος.

    Σχολιάζοντας τα όσα έχει συλλέξει ο ανακριτής στην έρευνα του, δήλωσε ότι «πρέπει όλοι να περιμένουμε να πάρουμε τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί. Υπάρχει καταιγισμός στοιχείων», λέγοντας παράλληλα πως ο ίδιος «δεν θα κάνει ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα» για το ποιοι έχουν ευθύνες για την τραγωδία.



    ΣΧΟΛΙΑ