Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Τον δρόμο για τις φυλακές του Ναυπλίου και του Μαλανδρίνου πήραν οι δύο 42χρονοι, που συνελήφθησαν για τους θανάτους των τριών εργαζομένων στην Marfin από εμπρησμό, τον Μάιο του 2010.

Οι δύο συλληφθέντες, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις απολογίες που έδωσαν στην 3η τακτική ανακρίτρια και οδηγούνται στις φυλακές.

1

Παράλληλα, σε λίγες μέρες αναμένεται να φτάσει και στην Ελλάδα, από την Αγγλία, η 46χρονη, που κατηγορείται για συμμετοχή στον εμπρησμό της Marfin. Η 46χρονη, που κρατείται από τις βρετανικές αρχές, συναίνεσε στην έκδοσή της στην Ελλάδα και θα μεταφερθεί στην Αθήνα μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιά τώρα στο Μελιδοχώρι Ηρακλείου – Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Οι πρώτες δηλώσεις της Αφροδίτης Νέστορα έξω από το νοσοκομείο – «Ήταν τρομοκρατική ενέργεια υψίστου βαθμού» (βίντεο)

Πετράλωνα: Ο Δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει την αποκομιδή των μπάζων από την κατάρρευση της πολυκατοικίας