• Κοινωνία

    Μανώλης Γλέζος: Πλήθος κόσμου στο ανοιχτό μνημόσυνο του

    • NewsRoom


    Η οικογένεια του μεγάλου αγωνιστής της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες, προσκάλεσε όλον τον κόσμο που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του λόγω κορονοϊού, να τον αποχαιρετήσει σήμερα σε μία τελετή μνήμης.

    Η οικογένειά του είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους «ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν με τη φυσική τους παρουσία τη μέρα της κηδείας του και δεν μπόρεσαν λόγω των περιοριστικών μέτρων, εκείνους που θέλουν να του πουν από κοντά ότι δεν τον έχουν ξεχάσει, εκείνους που θέλουν να του δώσουν μια κρυφή υπόσχεση για τη συνέχιση των αγώνων του και των οραμάτων του». Για τον Μανώλη μίλησε ο Λαοκράτης Βάσσης, ενώ η Μάνια Παπαδημητρίου διάβασε ποιήματά του και ο Γιάννης Ζευγώλης έπαιξε βιολί.

    Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδωρής Δρίτσας, Γιώργος Κατρούγκαλος και Νίκος Βούτσης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο πρώην βουλευτής, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.



    ΣΧΟΛΙΑ