ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Λουκέτο» μιας εβδομάδας επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο «ΥΤΟΝ», στο οποίο εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής.
Τα κλιμάκια κατέγραψαν παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την προστασία από την μετάδοση της πανδημίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι πέντε άτομα, σε έλεγχο 30 εκ των πελατών του καταστήματος, δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και δε θα έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο.
Παράλληλα στο μαγαζί υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες και δεν ήταν όλοι καθήμενοι, όπως επιβάλλεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ το νυχτερινό κέντρο φέρεται πως δεν διέθετε έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή για τον μέγιστο αριθμό ατόμων.
Έτσι το ΥΤΟΝ θα παραμείνει κλειστό για μία εβδομάδα, ενώ στην ιδιοκτησία επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.