ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτή την ώρα ο Υπ. Υγείας Βασίλης Κικίλιας ενημερώνει για την εξέλιξη του κορονοϊου στην χώρα και την κατάσταση του συστήματος Υγείας.
Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος, ο οποίος θα ενημερώσει για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων τις επόμενες ημέρες, τον τρόπο που θα γίνονται από την Παρασκευή 14 Μαΐου οι μετακινήσεις στα νησιά, την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας αλλά και την απελευθέρωση του λιανεμπορίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- S&P: Η τεχνητή νοημοσύνη θα επηρεάζει όλο και περισσότερο τις πιστοληπτικές αξιολογήσεις των τραπεζών
- Γερμανία: Το υπουργικό συμβούλιο θα εγκρίνει τη Δευτέρα τη μείωση της τιμής των καυσίμων – Σε ισχύ από 1/10
- BofA: Οι αγορές ποντάρουν σε περισσότερες αυξήσεις επιτοκίων από όσες θα γίνουν
- Κάγια Κάλας: Οι ρωσικές βουλευτικές εκλογές είναι μία επίφαση δημοκρατίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.