Menu
0.08%
Τζίρος: 379.88 εκατ.

Γιατί η Κίνα αγοράζει αμερικανικό LNG από την Venture Global την ώρα που η Ευρώπη κοιμάται

Κοινωνία

Λιθοβόλησαν δημοσιογράφο του ALPHA ενώ έκανε ρεπορτάζ στην Βάρκιζα

Ρένα Κουβελιώτη
Comments

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη την ώρα που έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος στην Βάρκιζα, άγνωστοι άρχισαν να της πετούν πέτρες με μια από αυτές να την πετυχαίνει στο κεφάλι.

Μετά την επίθεση η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της.

Οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν στο γύρισμα την αναζήτησαν και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αποκάλυψε η Ρένα Κουβελιώτη σε ανάρτησή της στο Facebook, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο έπαθε διάσειση.

Η ανάρτησή της στο Facebook:

«Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα. Είμαι καλά με μια απλή διάσειση. Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ…

Mε συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας… Tι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά και να προσέχετε… την κακιά ώρα και τους κακούς ανθρώπους».

https://www.facebook.com/rena.kouvelioti/posts/10221112255170996

Το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, από τις παραλίες της Αθήνας.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα κβαντικά «θαύματα» στην πλασμαφαίρεση: Ποιοι παίζουν με την υγεία μας, τι υποστηρίζει η Ομοιοπαθητική
Υπόθεση Μαζωνάκη: Το πελατολόγιο, οι δύο γιατροί και τα αναπάντητα ερωτήματα για το ιατρείο στο Κολωνάκι
Πάνος Λαζαράτος: Μήνυση κατά Ζαχαράκη, ΕΘΑΑΕ και διοικήσεων Μη Κρατικών Πανεπιστημίων– Δείτε τη μηνυτήρια αναφορά
Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του νηπιαγωγείου μετά την επίθεση από Ρομά, λέει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πατούλης για παραπομπή στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας: «Ζήτησα ο ίδιος από τον υπουργό Υγείας πλήρη και σε βάθος έλεγχο»
Υγρά απόβλητα από εγκαταστάσεις εταιρείας κατέληγαν στον Κηφισό – Χειροπέδες σε 55χρονο
Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δέκα πλήρεις υποτροφίες για το 2026-2027 – Επιπλέον στήριξη €1.000 για κάθε υπότροφο
Υπόθεση Μαζωνάκη: Νοσηλεύτρια καταθέτει τις κρίσιμες στιγμές στο δωμάτιο πλασμαφαίρεσης
Δήμος Κηφισιάς: Έως 3.000 ευρώ για κάθε γέννηση και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για ένα έτος
Πώς γιόρτασαν στην Ισραηλινή πρεσβεία το Σουκότ – Το τραγούδι του Αργυρού και οι εκλεκτοί καλεσμένοι