array(0) {
}
        
    
Menu
-0.55%
Τζίρος: 228.41 εκατ.

Νέα σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία της Allwyn, με την ανακαίνιση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ»

Κοινωνία

Λιθοβόλησαν δημοσιογράφο του ALPHA ενώ έκανε ρεπορτάζ στην Βάρκιζα

Ρένα Κουβελιώτη
Comments

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη την ώρα που έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος στην Βάρκιζα, άγνωστοι άρχισαν να της πετούν πέτρες με μια από αυτές να την πετυχαίνει στο κεφάλι.

Μετά την επίθεση η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της.

Οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν στο γύρισμα την αναζήτησαν και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αποκάλυψε η Ρένα Κουβελιώτη σε ανάρτησή της στο Facebook, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο έπαθε διάσειση.

Η ανάρτησή της στο Facebook:

«Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα. Είμαι καλά με μια απλή διάσειση. Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ…

Mε συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας… Tι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά και να προσέχετε… την κακιά ώρα και τους κακούς ανθρώπους».

https://www.facebook.com/rena.kouvelioti/posts/10221112255170996

Το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, από τις παραλίες της Αθήνας.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντοπούλου: Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της γιατί βιντεοσκοπούσε αστυνομικούς στη δίκη για τα Τέμπη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Βοιωτικού Κηφισού του ΑΘΕ
Ξενοδοχείο Coco-Mat: Νέο πρόστιμο από το ΣτΕ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής επειδή αργεί η κατεδάφιση 3 παράνομων ορόφων
Παρίσι: Η αστυνομία αυξάνει τα μέτρα προστασίας στα γραφεία των αμερικανικών τραπεζών
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος δημοτικού που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτριες
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο «Μεταξά»: «Οι ασθενείς αναγνωρίζουν ότι στο ΕΣΥ γίνεται σπουδαία δουλειά»
Τέμπη: Αποχή δήλωσε η πρόεδρος της δίκης για τα βίντεο – «Έχω δεχτεί πολλές προσβολές»
Κιάτο: Πιάστηκαν τα μαλλιά 40χρονης εργαζομένης σε μηχάνημα – Της έφυγε το δέρμα από το μέτωπο μέχρι το κεφάλι
ΣτΕ: Θα απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα εάν είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα η 10ετής παραγραφή φόρων ακίνητης περιουσίας
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Το μήνυμα μετά τη δικαίωση της Τούνη