Τον τραυματισμό τριών Ολλανδών τουριστών προκάλεσε η εκτροπή ενός λεωφορείου στην περιοχή της Λάρσου, στον κόλπο της Γέρας Λέσβου, το απόγευμα της Δευτέρας.
Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 25 Ολλανδοί τουρίστες και 3 συνοδούς τους, οι οποίοι είχαν αναχωρήσει από τον Μόλυβο, όπου έκαναν τις διακοπές τους, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ολλανδία.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το λεωφορείο, το οποίο δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, βγήκε από τον δρόμο και σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες. Το λεωφορείο έπεσε, χωρίς να ανατραπεί, σε παρακείμενη βαλτώδη έκταση.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.