Τον τραυματισμό τριών Ολλανδών τουριστών προκάλεσε η εκτροπή ενός λεωφορείου στην περιοχή της Λάρσου, στον κόλπο της Γέρας Λέσβου, το απόγευμα της Δευτέρας.
Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 25 Ολλανδοί τουρίστες και 3 συνοδούς τους, οι οποίοι είχαν αναχωρήσει από τον Μόλυβο, όπου έκαναν τις διακοπές τους, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ολλανδία.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το λεωφορείο, το οποίο δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, βγήκε από τον δρόμο και σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες. Το λεωφορείο έπεσε, χωρίς να ανατραπεί, σε παρακείμενη βαλτώδη έκταση.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 11,8 μονάδων η Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ – Στο 18,6% αναποφάσιστοι
- Φρουροί της Επανάστασης: Υπόσχονται εκδίκηση για τον θάνατο του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών
- Νετανιάχου: Αποπέμπει τον προσωπάρχη του έπειτα από σειρά σκανδάλων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στη Βουλή η δικογραφία για Χαράλαμπο Αθανασίου και Τάσο Χατζηβασιλείου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.