ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με στρεπτόκοκκο, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και ιδιαίτερα καταβεβλημένο οργανισμό, βρίσκεται μία 40χρονη γυναίκα, η οποία μάλιστα πρόσφατα έγινε μητέρα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο χθες με συμπτώματα που είχαν προχωρήσει πολύ, σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι έκριναν ότι θα πρέπει να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Αυτή την ώρα, δίνει μάχη για τη ζωή της με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει και να μπορέσει να αποκατασταθεί όσο γίνεται η κατάσταση της υγείας της.
Χαρακτηρίζουν, δε, πολύ κρίσιμο το επόμενο 24ωρο, ενώ προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα, χθες το βράδυ μεταφέρθηκε μηχάνημα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας στο Γενικό Νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης:
Τρίκαλα: Σε κώμα 17χρονος – Κατέρρευσε σε έξοδο με τους φίλους του
Καιρός: Στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος
Μαρινάκης: Οι πρώτες προτεραιότητες στους μπλε φακέλους συμπυκνώνουν τις εντολές των πολιτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι διάσημοι ποδοσφαιριστές κυκλοφορούν με τσάντες Hermès – ποιες είναι και πόσο κοστίζουν
- Advent Calendars: Τα παραθυράκια της αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα κρύβουν από σαμπάνιες έως κραγιόν και κοστίζουν μέχρι και 1.130 ευρώ
- Γρίπη: Πιο νωρίς φέτος και πιο επιθετική – Σε ετοιμότητα για το στέλεχος Κ
- ΟΣΥ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 290 οδηγών – Οι δραστικές παρεμβάσεις για τη στελέχωση του φορέα