Κοινωνία

Λαμία: Άνδρας κυνήγησε και έπιασε τον έναν από τους ληστές που επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο

  • NewsRoom


Νεαροί Ρομά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο στο Παγκράτι Λαμίας το πρωί της Δευτέρας τη στιγμή που εκείνος περπατούσε ανυποψίαστος στο δρόμο.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι δυο ληστές έριξαν κάτω τον ηλικιωμένο και του άρπαξαν το κινητό και μια πιστωτική κάρτα που είχε στην τσέπη. Άγνωστο παραμένει αν του πήραν και χρήματα.

Την ώρα που οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή έφτανε στο σημείο με το αυτοκίνητο ένας 50χρονος Λαμιώτης που εργάζεται στη ΔΕΥΑΛ. Μόλις είδε πεσμένο τον ηλικιωμένο να καλεί σε βοήθεια κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να καταδιώκει αρχικά με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια με τα πόδια τους δυο ληστές.

Τελικά κατάφερε να πιάσει τον έναν από τους δυο και να τον παραδώσει στους αστυνομικούς που είχαν ήδη ενημερωθεί και έσπευσαν στο σημείο.

«Είδα πεσμένο τον παππού να φωνάζει βοήθεια. Εκείνη την ώρα στο πρόσωπό του είδα τον δικό μου πατέρα ή τη μάνα μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα να τους πιάσω. Δεν είναι δυνατόν να χτυπούν και να ληστεύουν ανήμπορα γεροντάκια μέρα μεσημέρι μέσα στο δρόμο…», είπε ο 50χρονος που έπιασε τον ληστή στο LamiaRepot.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την αναζήτηση για τον εντοπισμό του δεύτερο ληστή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και αυτός γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά.


ΣΧΟΛΙΑ