ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς πολλά φανάρια βρίσκονται εκτός λειτουργίας.
Χωρίς φανάρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι δρόμοι στη συμβολή της Φειδιππίδου με τη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Μεσογείων, στο σταυρό Αγίας Παρασκευής, αλλά και σε ορισμένα σημεία στον Χολαργό, και στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Χίλτον και στο δαχτυλίδι.
Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίζονται στην Κηφισίας αλλά και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Κίνηση υπάρχει και στα δύο ρεύματα της Λιοσίων ενώ χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην παραλιακή στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.
Σημειώνεται ότι δεν λειτουργεί το μετρό από Πειραιά μέχρι Αεροδρόμιο λόγω ηλεκτροδότησης ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία του προαστιακού από το Μενίδι μέχρι και το αεροδρόμιο καθώς η τηλεδιοίκηση τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση.
Διαβάστε επίσης
Προαστιακός: Εκτός λειτουργίας η τηλεδιοίκηση – Διακοπή δρομολογίων από Μενίδι μέχρι Αεροδρόμιο
Ο Μάρκo Ρούμπιο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ – Σκληρή γραμμή έναντι της Κίνας ενόψει
Volkswagen: Στα άδυτα της συμμαχίας με τη Silicon Valley για τη διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό κρασί: Στα 1,67 εκατ. εκατόλιτρα η παραγωγή – Παρά την αύξηση δεν καλύπτει την εγχώρια αγορά για 3η χρονιά
- F1 Μπαχρέιν στη Μαλαισία, σε εικόνες
- Saudi Aramco: «Επικίνδυνα χαμηλά» τα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου – Έως δύο χρόνια για την αναπλήρωσή τους
- Τράπεζα Πειραιώς: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος «Ψηφιακή Αυτονομία 60+»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.