• Κοινωνία

    Κρατικό Νίκαιας: Κατέληξε η υποδιευθύντρια που καθαιρέθηκε από την θέση της με απόφαση του Διοικητή


    Κατέληξε η υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων(ΠΟΕΔΗΝ) είχε αποκαλύψει ότι η εν λόγω εργαζόμενη υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, στα μέσα του περασμένου Απριλίου και ενώ είχε προηγηθεί η καθαίρεσή της από τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

    Η γυναίκα κατέληξε έπειτα από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που εκδήλωσε και το οποίο συσχετίστηκε σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ από τους συναδέλφους της με την χωρίς αξιολόγηση και έρεισμα καθαίρεσή της.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τόνισε: «Η συνάδελφος δεν άντεξε. Ο διοικητής, ο γνωστός διπλοθεσίτης διοικητής που διοικεί τον Ερυθρό Σταυρό και το Νίκαιας μαζί, την υποβίβασε σε υπάλληλο αρχικά και μετά σε Προϊσταμένη τμήματος. Η γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό μία εβδομάδα μετά την καθαίρεσή της και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε κρίσιμη κατάσταση. Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από Προϊσταμένους, Διοικήσεις και Υφισταμένους. Ντροπή».

    Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η ΠΟΕΔΗΝ, με ανακοίνωσή της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΠΟΕΔΗΝ: Υπό κατάρρευση το Νοσοκομείο Νίκαιας – Κινδυνεύει νοσηλεύτρια που καθαιρέθηκε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΕΔΗΝ: «Στάχτη στα μάτια» η μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Διοικητή Νίκαιας



    ΣΧΟΛΙΑ