• Κοινωνία

    Κώστας Βουτσάς: Σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Την Παρασκευή η κηδεία

    • NewsRoom

    Κώστας Βουτσάς


    Θλίψη στο πανελλήνιο για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, «της χαράς της ζωής» όπως τον αποκαλούσαν οι κοντινοί του άνθρωποι, Κώστα Βουτσά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Αττικόν».

    Η κηδεία του «αιώνιου έφηβου» θα γίνει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ σήμερα, Πέμπτη, η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9 το πρωί μέχρι τις 19:30.

    ΜπαμπάςΜητρόπολη Αθηνών Πέμπτη 27/2/2020 Λαϊκό προσκύνημα 9πμ με 7:30μμΠαρασκευή 28/2/20209πμ για την…

    Posted by Theodora Voutsa on Wednesday, February 26, 2020

    Κόσμος προσέρχεται στο λαϊκό προσκύνημα του ηθοποιού Κώστα Βουτσά στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00πμ μέχρι τις 19:30 της Πέμπτης
    Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί η σορός του ηθοποιού Κώστα Βουτσά στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00πμ μέχρι τις 19:30 της Πέμπτης

    Όλος ο καλλιτεχνικός αλλά και πολιτικός κόσμος θρηνεί για τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού. Πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι μαζί του χάθηκε μια ολόκληρη γενιά αθωότητας.

    «Ραγίζει» καρδιές το «αντίο» της Μάρθας Καραγιάννη στον Κώστα Βουτσά, η οποία αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του ηθοποιού αφού είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες.

    Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία και εκείνη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πρόσφατα νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική, δήλωσε: «Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι κοντά του να τον χαιρετίσω για τελευταία φορά. Στο καλό Κωστάκη, θα τον αγαπώ πάντα. Θα μου λείπει» ενώ στο κεντρικό Δελτίο του Alpha δήλωσε ότι «’Έφυγε’ ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά την Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη, που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω». 

    Τάφος τιμής ένεκεν από τον Δήμο Αθηναίων

    Την παραχώρηση, τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

    «Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ΄ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτή την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι», αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αθηναίων.



    ΣΧΟΛΙΑ