ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης, μετά τη δικαίωση του εκδοτικού οίκου Gutenberg για το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού «Ιθάκη».
Με ανάρτησή του αναφέρει πως «κατάφερε κρυπτόμενος να πετύχει δια του εκδοτικού του, την πρώτη στην Ελλάδα απόφαση προληπτικής λογοκρισίας», ενώ καλεί τον κ. Τσίπρα να στείλει να τον συλλάβουν, καθώς όπως λέει «δεν μπορώ να λειτουργήσω ενάντια στη δημοσιογραφία και το Σύνταγμα».
«Μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα. Κατάφερε κρυπτόμενος να πετύχει δια του εκδοτικού του, την πρώτη στην Ελλάδα απόφαση προληπτικής λογοκρισίας. Πρέπει να κατεβάσουμε το άρθρο, να απέχουμε από μελλοντικές δημοσιεύεις αποσπασμάτων του βιβλίου μέχρι να πάει στα βιβλιοπωλεία και να συμμορφωθούμε προς όλας τας υποδείξεις. Διαφορετικά θα συλληφθώ και θα πληρώνω πρόστιμο 1.500 ευρώ την ημέρα. Καταλαβαίνει ο καθένας ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω ενάντια στη η δημοσιογραφία και το Σύνταγμα. Ο Τσίπρας ξέρει καλά πού μένω. Ας στείλει να με συλλάβουν».
Αλεξάνδρα Σδούκου: Οι πολίτες εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία
Κυριάκος Μητσοτάκης για το βιβλίο Τσίπρα: Θα αφήσω την αποδόμηση αυτού του μυθιστορήματος σε άλλους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με εντυπωσιακή παρουσία η Up Hellas στο HR Scale Up Summit – εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος εταιρικών παροχών στην Ελλάδα
- ΣτΕ: Στο επίκεντρο το κομφούζιο ΕΥΠ – ΑΔΑΕ για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και το Predator – Τι υποστήριξε πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «πηγαδάκι» με βουλευτές της ΝΔ στο εντευκτήριο της Βουλής (φωτογραφίες)
- Η YANMAR Engineering γιορτάζει 25 χρόνια Εμπιστοσύνης, Καινοτομίας και Αμοιβαίου Σεβασμού στην Ελλάδα