ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τον κορονοϊό στη Γαλλία, ανεβάζοντας στους επτά τον συνολικό αριθμό των θανάτων από την επιδημία, δήλωσε ο δεύτερος στην ιεραρχία του υπουργείου Υγείας, Ζερόμ Σαλομόν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε στα 423, με 138 νέα κρούσματα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο.
Συνολικά 23 άνθρωποι βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, πρόσθεσε ο Σαλομόν.
Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της γαλλικής προεδρίας ότι πλέον φαίνεται ότι είναι “αναπόφευκτο” το ξέσπασμα του ιού να εξελιχθεί σε επιδημία στην Γαλλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρκο Ριζάρη: Τι προβλέπει η νέα μελέτη για να ξεμπλοκάρει ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός»
- Αν δεν αλλάξει το αγροτικό, θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό
- Τι συμβαίνει με τον εκλογικό νόμο και το «όχι» του ΚΜ, ο «πάγκος» της ΝΔ και ο ανασχηματισμός, τα μελομακάρονα του Αδωνι και μια σημαντική είδηση για τις στρατιωτικές σχολές
- Διπλό χτύπημα στο ΣτΕ ετοιμάζουν οι δήμοι