• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Το Σάββατο η κηδεία του πρώτου νεκρού στην Ελλάδα

    • NewsRoom

    Μανώλης Αγιομυργιαννάκης


    Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, που ήταν το πρώτο θύμα από τον κορονοϊό στη χώρα.

    Η άδεια για την τέλεση της κηδείας του περιφερειακού συμβούλου από την Αμαλιάδα, δόθηκε από την Μητρόπολη Ηλεία και θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.

    Σύμφωνα με το patrisnews, η σορός του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη θα παραληφθεί από το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου το πρωί του Σαββάτου από γραφείο τελετών της Αμαλιάδας.

    Ήδη από την Τετάρτη, ο υπεύθυνος έχει λάβει σαφείς οδηγίες για τον τρόπο μεταφοράς και ταφής, ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος μόλυνσης.

    Χθες νωρίς το πρωί,  βγήκε το αποτέλεσμα της επαναληπτικής εξέτασης των παιδιών του άτυχου 66χρονου, το οποίο είναι αρνητικό. Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα τα τρία παιδιά του να μπορέσουν τελικά να  αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους.

    Το σφραγισμένο  φέρετρο θα φτάσει 2 λεπτά πριν την έναρξη της κηδείας στον Άγιο Αθανάσιο και εντός του ναού θα βρίσκονται μόνο οι στενοί του συγγενείς.



    ΣΧΟΛΙΑ