• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Θετικός αστυνομικός που συμμετείχε στα μέτρα για την δίκη της Χρυσής Αυγής

    • NewsRoom
    ελας


    Σε καραντίνα οι συνάδελφοί του

    Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ένας εκ των αστυνομικών που συμμετείχαν στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την περιφρούρηση και την ομαλή διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής την περασμένη Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου.

    Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο αστυνομικός, που προερχόταν από την Φθιώτιδα, έχοντας επιστρέψει στη βάση του, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

    Αμέσως, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο και έδειξε πως ο αστυνομικός είναι θετικός στον ιό. Αμέσως σήμανε συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

    Ο ίδιος και οι συνάδελφοι του ειδοποιήθηκαν αμέσως. Πλέον, έχουν τεθεί σε καραντίνα περίπου 30 άτομα, καθώς συμπεριλήφθηκαν και οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στα μέτρα στη Δομή της Ριτσώνας και ήταν μαζί στο λεωφορείο. Επιπλέον, σε καραντίνα τέθηκαν και όσοι πήραν μέρος μαζί του στα έκτακτα μέτρα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.

    Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί ιχνηλάτηση και θα ληφθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα τεστ ανάλογα και με τα συμπτώματα που θα παρουσιάσουν τις επόμενες ώρες.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ