ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηχανικοί για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Το πόρισμα επιβεβαιώνει τις διαχρονικές προειδοποιήσεις – Πανάρχαια συστήματα και ελλιπές προσωπικό
Τέλος μπαίνει σε όλες τις πτήσεις από και προς την Ελλάδα, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται, ώστε να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού
Όπως έγινε γνωστό, από αυτή την Κυριακή, 22 Μαρτίου, διακόπτεται το σύνολο των πτήσεων από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
Την απόφαση να σταματήσουν όλες οι επιβατικές πτήσεις στην Ελλάδα από το απόγευμα της Κυριακής πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση εντός των επόμενων ωρών.
Σημειώνεται ότι, από την εν λόγω απόφαση, θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo για λόγους τροφοδοσίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Οι μακροχρόνιες συμφωνίες προμήθειας LNG είναι κλειδί για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Theon: Εγκαινιάζει επίσημα τις εγκαταστάσεις παραγωγής της THEON Belgium στο Zaventem, επεκτείνοντας την ευρωπαϊκή της παρουσία
- Τα Public επεκτείνουν και ανανεώνουν το δίκτυο καταστημάτων τους στην Κέρκυρα με νέο «Public + home»
- ΗΠΑ: 65 δισ. δολάρια γλιτώνουν οι μεγάλες εταιρείες με τη νέα φορολογική μεταρρύθμιση Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.