• Κοινωνία

    Kορονοϊός: Και τρίτο γκρουπ στην Ελλάδα από τους Αγίους Τόπους


    Ακόμη ένα γκρουπ ατόμων, όπως διαπιστώθηκε, γύρισε πρόσφατα από εκδρομή στους Αγίους Τόπους

    Το γκρουπ των εκδρομέων, που αποτελούνταν από 30 άτομα, επέστρεψε χθες το βράδυ στην Πτολεμαΐδα.

    Πρόκειται για εκδρομείς από την Εορδαία και κυρίως από την Πτολεμαϊδα, η εκδρομή των οποίων είχε προγραμματιστεί μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκδρομείς πέρασαν από έναν πρώτο έλεγχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με το Kozanimedia, που επικοινώνησε με το δήμαρχο Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, η δημαρχεία ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή για το ζήτημα, με τον ίδιο να αναφέρει πως παρακολουθεί το ζήτημα και πως δε χρειάζεται κανένας πανικός.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, το σύνολο των εκδρομέων είναι καλά στην υγεία του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί από τους ίδιους, αρκετές μέρες νωρίτερα και πριν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή.

    Υπενθυμίζεται πως στους Αγίους Τόπους είχε βρεθεί και το γκρουπ των Ελλήνων εκδρομέων από το οποίο 32 κόλλησαν τον κορονοϊό, ενώ όπως έγινε γνωστό και δεύτερο γκρουπ με 51 ταξιδιώτες που είχε πάει στην ίδια περιοχή επιστρέφει στα Ιωάννινα.



    ΣΧΟΛΙΑ