ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέταση για τον κορονοϊό υποβλήθηκε η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, μετά από επαφή που είχε με την υπουργό Ιρένε Μοντέρο, η οποία έχει προσβληθεί από τον ιό.
Η πρώην δημοσιογράφος και νυν βασίλισσα χαιρέτησε με χειραψία και φίλησε την υπουργό στο μάγουλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την περασμένη Παρασκευή.
Τεστ για τον κορονοϊό έκανε και ο σύζυγός της και βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε Στ’.
Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση, η πρώτη υπουργός της ισπανικής κυβέρνησης με κορονοϊό είναι η Ιρένε Μοντέρο, ενώ σε καραντίνα έχει τεθεί και ο σύντροφός της, Πέδρο Ιγκλέσιας.
Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις για τους μονάρχες πραγματοποιήθηκαν λόγω της «πρόσφατης δημόσιας δραστηριότητας» της βασίλισσας Λετίθια και των κυβερνητικών συμβουλών. Τα αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν σήμερα.
Στο μεταξύ η κυβέρνηση προχώρησε στο κλείσιμο όλων των σχολείων, με το ποσοστό αύξησης των θανάτων από κορονοϊό να φτάνει το 80% από τη μία μέρα στην άλλη!
Παράλληλα, η Ισπανία έθεσε τέσσερις πόλεις σε καραντίνα και ανακοίνωσε μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της επιδημίας, την οποία οι ξενοδόχοι της χώρας χαρακτήρισαν ως «τσουνάμι» που απειλεί την επιβίωση των επιχειρήσεων τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Άνοδος καθώς εξασθενούν οι προσδοκίες για αύξηση επιτοκίων από τη Fed
- Ελληνική αγορά εστίασης: Τα deals αλλάζουν τον χάρτη, οι προκλήσεις παραμένουν
- EKT: Οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν στεγαστικά δάνεια με χαμηλότερα επιτόκια από την ευρωζώνη
- Στο Ουζμπεκιστάν: Ένα αρχαίο ελληνικό στρατόπεδο 2.000 ετών στα βάθη της Ασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.