• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Χωρίς συγγενείς κηδεύτηκε η 41χρονη – Στα 29 τα κρούσματα στην Καστοριά


    Χωρίς συγγενείς και φίλους τελέστηκε η κηδεία της άτυχης 41χρονης από τα Κορέστια Καστοριάς, η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου από τον νέο κορονοϊό.

    Σε προληπτική καραντίνα παραμένουν ο σύζυγός της και τα τρία τους παιδιά, ενώ μυστήριο παραμένει ο τρόπος με τον οποίο προσβλήθηκε από τον νέο ιό η 41χρονη, καθώς δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό, ούτε είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον η 41χρονη μητέρα είχε χρόνιο άσθμα, παρουσίασε συμπτώματα και απευθυνόμενη στον ΕΟΔΥ έλαβε τη σύσταση να μείνει στο σπίτι της σε καραντίνα, μακριά από τα παιδιά και το σύζυγό της.

    Ωστόσο η υγεία της επιδεινώθηκε και μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο να την παραλάβει, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της.

    Σήμερα, επιβεβαιώθηκε ακόμη ένα κρούσμα στον νομό Καστοριάς αυξάνοντας τον αριθμό των ασθενών στα 29, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.

    Από τους ασθενείς, δέκα νοσηλεύονται στην Καστοριά, ενώ τρεις στο ΑΧΕΠΑ. Η Καστοριά μετρά δυστυχώς τέσσερις νεκρούς μετά τον θάνατο της 41χρονης.



    ΣΧΟΛΙΑ