ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό άθλιες συνθήκες βρέθηκαν να ζουν ηλικιωμένοι τρόφιμοι ιδιωτικού γηροκομείου στον Κορυδαλλό από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ελεγκτές έσπασαν τα λουκέτα για να εισέλθουν στο γηροκομείο. Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας σε άθλια κατάσταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν εξαθλιωμένοι και αφυδατωμένοι, ενώ φέρεται να έχουν κολλήσει ψώρα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, για το ιδιωτικό γηροκομείο είχαν υπάρξει καταγγελίες, ενώ στο παρελθόν είχαν επιβληθεί πρόστιμα.
Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας τους, οι ηλικιωμένοι θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία ή σε άλλες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.
Διαβάστε επίσης:
Σεισμός στη Τουρκία: Νεκρός o Έλληνας που αναζητούσαν στην Αντιόχεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.