ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κωνσταντοπούλου: Κατέθεσε αίτημα προς την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να κληθούν Ντίλιαν και Δημητριάδης
Σε περαιτέρω όξυνση οδηγείται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη δημοσιογράφο Βασιλική Πολύζου και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την κατάθεση της τρίτης κατά σειρά έγκλησης.
Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του δικηγόρου της δημοσιογράφου, κου Κρανιδιώτη, η νέα νομική κίνηση αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και συνδέεται με τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις της κ. Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτικά μέσα, οι οποίες – σύμφωνα με την καταγγέλλουσα – περιλάμβαναν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Η υπόθεση σχετίζεται με καταγγελία που έχει υποβάλει η δημοσιογράφος στην Επιθεώρηση Εργασίας, σύμφωνα με την οποία, παρείχε εργασία για το κόμμα, έχοντας τοποθετηθεί στην ΑΜΚΕ «Δικαιοσύνη Για Όλους». Κατά την πλευρά της, παραμένουν ανεξόφλητα τιμολόγια συνολικού ύψους περίπου 16.000 ευρώ, γεγονός που αποτέλεσε την αφετηρία της διαφοράς.
Υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας επρόκειτο να επιληφθούν της εργατικής διαφοράς. Ωστόσο, η κ. Κωνσταντοπούλου φέρεται να υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι αποπειράθηκαν να την εκβιάσουν, προχωρώντας σε τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση και εκφράζοντας την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση.
Οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, όπου έδωσαν καταθέσεις, ενώ ακολούθησε νέα επικοινωνία με τον εισαγγελέα για την αξιολόγηση της υπόθεσης.
Η ανακοίνωση
«Σήμερα το πρωί μαζί με την εντολέα μου, τη δημοσιογράφο κ. Βασιλική Πολύζου, καταθέσαμε ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών την τρίτη κατά σειρά έγκλησή της κατά της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, βουλευτή και προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, για την πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης που τελέστηκε σε βάρος της εντολέως μου», αναφέρει ο δικηγόρος Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης.
Όπως προσθέτει, η έγκληση αφορά πρόσφατη δήλωση της κ. Κωνσταντοπούλου «σε τηλεοπτικούς σταθμούς», η οποία διανεμήθηκε και γραπτώς στα μέσα ενημέρωσης, για την καταγγελία εργαζόμενης του κόμματος στην Επιθεώρηση Εργασίας.
Διαβάστε επίσης
Δίκη Τεμπών: Για τις 27 Μαΐου διακόπηκε το Τριμελές
Ειδικός φόρος ακινήτων: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για Νομικά Πρόσωπα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Παρευρέθη στα εγκαίνια του 1ου κέντρου υποδοχής πληγέντων ζώων από καταστροφές
- Ζαχαράκη: Αρχίζει η Β’ φάση του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» – 238 σχολεία σε 132 δήμους μπαίνουν σε εργασίες αναβάθμισης
- Deutsche Bank: Ελκυστικά τα αμερικανικά ομόλογα καθώς στην Ευρώπη φαίνονται οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Μιχαηλίδου: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω-Νοικιάζω», έως 95% επιδότηση και προκαταβολή 60%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.