• Κοινωνία

    Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Κατήγγειλε ομοφοβικά σχόλια από αστυνομικούς έξω από την ΕΡΤ

    • NewsRoom

    O Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος


    Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, πρωταγωνιστής της σειράς Milky Way του mega μίλησε στο Στούντιο 4 για την ζωή του και την πορεία του σαν ηθοποιός, καθώς και για τα ομοφοβικά σχόλια που άκουσε από τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο.

    Ο ηθοποιός έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού την ώρα που πήγαινε για τη συνέντευξή του και το εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

    Όπως ανέφερεο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στον δρόμο, έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ και καθώς προχωρούσα έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;», ρώτησε για να του απαντήσει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Δεν μου φαίνεται απίστευτο. Θλιβερό μου φαίνεται».

    Αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος συνέχισε κάνοντας την εισαγωγή του για την ανατροφή του μέσα σε μια πατριαρχική οικογένεια. Παράλληλα προσπαθούσε να βρει την ταυτότητά του: «Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έναν πατέρα και δυο αδέλφια, οπότε έζησα πολύ γερά την πατριαρχία.

    Διαβάστε επίσης:

    Milky Way: Μαρία και Τζο ζουν τον απόλυτο εφιάλτη
    Milky Way: Γνωρίστε τους γονείς των κεντρικών ηρώων της σειράς



    ΣΧΟΛΙΑ