ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση από χάκερ δέχθηκαν λογαριασμοί στο «X» σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και της Πυροσβεστικής.
Ειδικότερα, λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (17/09), στον λογαριασμό της Πυροσβεστικής στο «X» εμφανίστηκε μία ανάρτηση που έγραφε ότι ο λογαριασμός έχει χακαριστεί. Λίγο αργότερα, η εν λόγω ανάρτηση εξαφανίστηκε από τον λογαριασμό, με την Πυροσβεστική να κάνει ανάρτηση στην οποία γνωστοποιεί κι επίσημα ότι ο λογαριασμός της στο X είναι χακαρισμένος.
«Αυτός ο λογαριασμός έχει χακαριστεί. Σε καθένα από αυτούς δημοσιεύουμε μία διεύθυνση για να βγάλουμε κέρδος μαζί» έγραφετο μήνυμα. Το ίδιο μήνυμα εμφανίστηκε σε εκατοντάδες λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο.


Ανάλογα μηνύματα έβγαζαν μεταξύ άλλων και οι λογαρισμοί του People, της Κομισιόν και του skaitv.gr:


Διαβάστε επίσης
Χάρης Δούκας: Θα παντρευτώ στη Θήβα μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Παράνομες συνταγογραφήσεις ΕΟΠΥΥ: Ένας στη φυλακή και έξι ελεύθεροι η απόφαση της ανακρίτριας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Exxon: Οι κανόνες της ΕΕ για το μεθάνιο θα αυξήσουν κατά 13% το κόστος πετρελαίου για τα διυλιστήρια
- Άρση ασυλίας Πολάκη με στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης
- Ευρωαγορές: Επιστροφή σε αρνητικά πρόσημα – Άλμα +12,2% για την Philips
- Η Disney προσφέρει τα πρώτα της ομόλογα από το 2020, εν μέσω ιστορικού ρεκόρ εκδόσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.