• Κοινωνία

    Κίνηση τώρα: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας


    Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης.

    Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην κάθοδο του Κηφισού (Ποτάμι), στο ύψος της Δυρραχίου, λίγο μετά τις 8:00.

    Τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα είναι η ουρά που έχει σχηματιστεί στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά και συγκεκριμένα από το το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τον Κηφισό.

    Αυτή την ώρα, η κίνηση ξεκινά από την Κηφισιά και καταλήγει στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Αντιμέτωποι με κίνηση θα έρθουν και όσοι οδηγοί κινούνται στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας, στην λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος του Σταθμού Νομισματοκοπείο μέχρι και την Εθνική Άμυνα, τμηματικά, επίσης στο κόκκινο βρίσκεται και η Κατεχάκη, ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στην λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος του Αλίμου μέχρι και την 1η Αγίου Κοσμά.

    Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις σημειώνονται από Μεταμόρφωση έως Ηρακλείου, προς Αεροδρόμιο, ενώ κίνηση καταγράφεται και στην έξοδο 8 προς Λαμία. Ακόμη, υπάρχουν καθυστερήσεις 15΄-20΄, από Φυλής έως Κύμης, προς Αεροδρόμιο και από Πλακεντίας έως Κηφισίας, προς Ελευσίνα, καθώς και στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού.



    ΣΧΟΛΙΑ