ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνδρας, 51 ετών, καταγγέλθηκε από την ηλικιωμένη μητέρα του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν τούς επιτέθηκε με τσεκούρι, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμό.
Προς στιγμήν διέφυγε, προκαλώντας με το ίδιο τσεκούρι φθορές στο περιπολικό της αστυνομίας και τελικά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι, αποπειράθηκε να εκ νέου να επιτεθεί στους αστυνομικούς με δεύτερο τσεκούρι, αλλά εκείνοι κατάφεραν αυτή τη φορά να τον αφοπλίσουν.
Το επεισόδιο διαδραματίστηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης σε χωριό του Κιλκίς, με τον 51χρονο να οδηγείται ένα 24ωρο αργότερα στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών που του απήγγειλε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων, ενδοοικογενειακή βία, παραβάσεις του νόμου περί όπλων κ.ά. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για αύριο, Μ. Παρασκευή.
Διαβάστε επίσης:
Σκρέκας: Μάρτιο και Απρίλιο είχαμε μηδενικές ανατιμήσεις στα προϊόντα
Κικίλιας από Άρειο Πάγο: Οι εμπρησμοί πλέον δεν είναι πλημμελήματα, είναι κακουργήματα
Αγγελούδης: Να γιορτάσουμε το Πάσχα με ασφάλεια, προσοχή σε κροτίδες και βεγγαλικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσιόδρας: Ορίστηκε εισηγητής του ΕΛΚ για την αναθεώρηση των κανόνων για την κυβερνοασφάλεια
- Πάρτι σε αγορές και futures από την εκεχειρία – Σε χαμηλά 2 ετών το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο, ιστορική βουτιά ετών για το πετρέλαιο
- Booking.com: Απόφαση-ορόσημο για τα «αστέρια» των ξενοδοχείων – Τι αλλάζει στην Ευρώπη
- Κικίλιας από λιμάνι Πειραιά: «Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια» – Έκκληση για προσοχή στην πασχαλινή έξοδο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.